Laden Events

← Terug naar Events

Joke Kaviaar

https://jokekaviaar.nl/

Joke Kaviaar is een dichtend activiste en schrijft naast poëzie ook songteksten, verhalen en artikelen, vooral in het Nederlands maar ook in het Engels. Ze maakt ook pentekeningen.
In december 2016 bracht uitgeverij Troje van haar een verzamelbundel uit getiteld ‘Vuile Wapens Schone Handen’, met gedichten en tekeningen. Samen met Peter Storm vormt ze ‘Your Local Pirates’, ‘een stel zingende rebellen’ die spelen waar het maar kan ‘om de atmosfeer nog opstandiger te maken dan die al is’. Your Local Pirates heeft in december 2019 een CD uitgebracht met de titel ‘A Fair Warning’ en tourt daarmee op het moment rond.

https://yourlocalpirates.noblogs.org

2.Dh5: Utrecht 2020 - Defeating Dystopia?

Utrecht 2020 - Defeating Dystopia?

1 - 2 februari

De veertiende editie van het jaarlijkse 2.Dh5 Festival komt in 1 en 2 februari naar BAK, basis voor actuele kunst, Utrecht, met het thema 'Defeating Dystopia?'.

Meer over deze editie >>

Events

februari 2020

za 1 feb : 18:30 - zo 2 feb : 03:00

Poison Paradise Party (ACU)

Dinner (Taste Before You Waste), spoken word, upcoming action horizon extravaganza, protest songs, antifa hip hop and DJ sets: Marikit, MC Mustaj, Joke Kaviaar, Kalib Batta, Kai, specially awkward B2B DJ set from Dis-graCe & DisComFort, closing by Deadwave Radio.

+ Exporteer Evenementen