Laden Events

← Terug naar Events

Jolien Spigt (Feminist Art Fest)

https://www.feministartfest.com/startpagina

Feminist Art Fest

Feminist Art Fest is een non-profit organisatie die gevestigd is in Amsterdam, die zich inzet voor een bredere representatie en inclusiviteit in de kunst- en filosofiewereld. Wij bieden een platform aan kunstenaars, filosofen, academici en experts, die geen erkenning krijgen door gevestigde instellingen.  Wij zien kunst als een medium voor sociale verandering die engageert en activeert en kan fungeren als een platform voor ondergerepresenteerde perspectieven. De organisatie wil bij haar publiek maatschappelijke betrokkenheid stimuleren en bewustwording activeren.

We zijn begonnen met organiseren in januari 2016 en ons eerste Feminist Art Fest vond plaats op 16, 17 en 18 september 2016. Wij strijden tegen racisme, seksisme, transfobie, islamofobie, homofobie, validisme, klassisme, xenofobie en alle maatschappelijke standaarden, door middel van zowel vorm als inhoud.

2.Dh5: Utrecht 2020 - Defeating Dystopia?

Utrecht 2020 - Defeating Dystopia?

1 - 2 februari

De veertiende editie van het jaarlijkse 2.Dh5 Festival komt in 1 en 2 februari naar BAK, basis voor actuele kunst, Utrecht, met het thema 'Defeating Dystopia?'.

Meer over deze editie >>

Events

februari 2018

za 10 feb, 2018 : 14:30 - 15:45

Feminisme breekt de Mainstream

Drie jonge, feministische initiatieven vertellen over het hoe en waarom van hun organisatie. Hoe hebben zij hun initiatief opgezet? En waarom? Wat werkt, en wat niet? Op welke manier bereiken ze hun doel? En waarom is het zo broodnodig om een alternatief te hebben voor de witte mannelijke shit die we nomaal te horen en te zien krijgen?

+ Exporteer Evenementen