Laden Events

← Terug naar Events

Stroomversnellers Trainerscollectief

https://stroomversnellers.org

Stroomversnellers is een collectief van ervaren actievoerders, organisatoren, facilitatoren en trainers. Bij elkaar opgeteld zetten wij ons al meer dan tachtig jaar in voor een socialere en groenere wereld. De uitdagingen die wij zien bij sociale bewegingen zijn enorm. De wereld gaat niet vanzelf de goede kant op, integendeel. In veel bewegingen worden te vaak fouten herhaald en wordt kostbare ervaring te weinig doorgegeven. We moeten blijven leren om een nieuwe wereld te kunnen winnen.

2.Dh5: Utrecht 2020 - Defeating Dystopia?

Utrecht 2020 - Defeating Dystopia?

1 - 2 februari

De veertiende editie van het jaarlijkse 2.Dh5 Festival komt in 1 en 2 februari naar BAK, basis voor actuele kunst, Utrecht, met het thema 'Defeating Dystopia?'.

Meer over deze editie >>

Events

februari 2018

za 10 feb, 2018 : 16:00 - 17:45

Een plan om te winnen! Over strategie en tactiek

Hoe zet je een idee om in een actie of campagne die echt kan winnen? In deze interactieve workshop nemen de Stroomversnellers je mee in dit proces.

za 10 feb, 2018 : 18:00 - 19:30

Ruimte voor eigen initiatief: Open Space

Bij deze interactieve ‘open space’ is het mogelijk om je eigen initiatief, idee, actieplan of discussie op te zetten en mensen te vinden om met je mee te doen. Op deze manier hopen we dat er concrete initiatieven voorkomen uit 2.Dh5, en bieden we tegelijk ruimte aan mensen die we niet het programma konden opnemen.

+ Exporteer Evenementen