Laden Evenementen

2.Dh5: Den Bosch 2009 - Organiseren

Den Bosch 2009 - Organiseren

20 - 22 oktober

Het is weer zover. Voor de vijfde keer op rij wordt in het weekend van 20 tot 22 november het activistenfestival 2.Dh5 georganiseerd. Net als vorig jaar, vindt het dit jaar plaats in ’s Hertogenbosch.

Events

november 2009

A.f.r.i.k.a. gruppe: Communicatieactie

Tijdens het festival zal er een presentatie gegeven worden over de ideeën en praktijken van deze groepering, waarvan de leden zelf niet aanwezig zijn maar wel bijgedragen hebben.

Promo-filmpjes (Hark’oh)

Anno 2009 hoef je een activiteit niet alleen meer met posters en flyers te promoten, maar is het ook goed mogelijk om zelfstandig en met goedkope middelen een filmpje te maken om je activiteit mee aan te kondigen.

Het VAK: Anti Deportatie Acties in Belgie

Dit jaar is het VAK weer uitgenodigd om ons te komen vertellen hoe men een campagne heeft opgebouwd die uitmondt in deze succesvolle blokkades en hoe die blokkades georganiseerd zijn.

Black block vs superhelden: demonstratietechnieken

Naar aanleiding van verschillende demonstraties in Nederland en daarbuiten, ontstonden in verschillende media discussie voor en tegen zwart gemaskerde demonstranten, of voor en tegen de tactieken van superhelden en clowns.

Huilen in Kopenhagen

Workshop EHBA (Eerste Hulp Bij Akties) over traangas pepperspray en meer tranentrekkers (geschikt voor mensen met en zonder kennis van EHBO!)

Laat ze niet lopen

Ze zullen een film vertonen over extreemrechtse demonstraties door de jaren heen, verzet daar tegen en de strategie van de politie.

COP 15

Klimaatverandering is niet alleen een milieuprobleem, maar vooral ook een sociale ramp

Organising

methode uit de Verenigde Staten die mensen rond bepaalde werkgerelateerde problemen probeert te organiseren

+ Exporteer Evenementen