Skip to content

Praktische informatie

Locatie

Dit jaar wordt 2.Dh5 gehouden in Ru Paré in Amsterdam. De hoofdingang is door de tuin via de grote ijzeren trap vanaf de Thorn Prikkerstraat.

Ru Paré
Huis van de wijk Slotervaart
Chris Lebeaustraat 4
1062 DC Amsterdam

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Ru Paré is op 6 minuten lopen van metro station Postjesweg of 10 minuten lopen vanaf trein/metro station Lelylaan. Neem tram 1 en 17, bus 18 en metro 50 en 51. 


Auto
Parkeren is betaald (€4,50 per uur) op zaterdag van 09:00 tot 19.00. Zondag is parkeren gratis.

Prijzen / tickets

2.Dh5 is toegankelijk op basis van donatie.

Er is in principe geen kaart-verkoop vooraf. Mocht dit nodig zijn ivm beperkte ruimte / covid maatregelen dan kondingen we dat aan. Schrijf je << hier >> in voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte.

Zorg dat je cash meeneemt (geen PIN), ook voor de lunch en diner.

Eten & drinken

Er wordt veganistische lunch en diner geserveerd.

Heb je bepaalde allergie, laat het ons weten dan kunnen we er rekening mee houden. 

Overnachten

Er worden (gratis) slaapplaatsen geregeld voor zaterdagnacht in Amsterdam.
Stuur vooraf een mailtje naar slaapplek@2dh5.nl om een plek te reserveren, en neem in ieder geval een slaapzak en matje mee. 

Toegankelijkheid

Taal

Sessies zijn in het Nederlands of Engels. De sessies worden gehouden in de taal waar in ze worden aangekondigd. Er zal bij elke workshop gezorgd worden voor een fluistervertaling in de hoek.

Rolstoeltoegankelijkheid

De Ru Paré Community is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Naast de buitentrap is er ook een lift aanwezig.

Kinderopvang

Dit jaar besteden we extra aandacht aan het kind/ouder vriendelijk maken van het festival. We zullen hier binnenkort meer over bekend maken. Heb je specifieke behoeftes, laat het ons weten via info@2dh5.nl

Andere behoeftes

Mocht je specifieke benodigdheden hebben, neem dan contact met ons op via info@2dh5.nl en dan doen we ons best om er samen uit te komen.