Ga naar de inhoud

Praktische informatie

Locaties & Routes

Vrijdagavond

Panderbar, Binnendoor 32, Den Haag.

De Panderbar ligt in een hoek achterin de binnenplaats van een groot complex. De ingang ligt aan Buitenom.

Van HS naar Panderbar (Binnendoor 32, is afslag met poortje van Buitenom). Ga op grote weg voor station HS even naar links dan rechtsaf op de Wolterbeekstraat. Dan hele tijd rechtdoor (naam straat verandert in Spinozastraat en (water over) Paviljoensgracht. Dan linksaf de Herderstaar in (wordt Herderinnenstraat, Hoge Zand, Buitenom, maar is alles in verlengde van elkaar). Op Buitenom na 50 meter rechtsaf door poort naar binnen, binnenplaats rechts aanhouden oversteken, en daar is het!

Totaal vanaf HS kleine 2 km, 20 min. lopen. Trams 2,3,4 en 6 stoppen om de hoek op de Brouwersgracht

Zaterdag en Zondag

PIP – BINK36, Binckhorstlaan 36, Den Haag

De locatie voor het dagprogramma van zaterdag, en zondag is de PIP (onderdeel van BINK36). De PIP is niet direct zichtbaar vanaf de weg maar is bereikbaar door links om het BINK36 gebouw te lopen (twee keer rechts af te slaan, en je bent er – Er zullen bordjes zijn die je de goede kant op weizen).

De PIP is via openbaar vervoer het gemakkelijks te bereiken via Station Den Haag Centraal, of Station Den Haag Holland Spoor. Vanaf beide locaties is het ongeveer 1 KM lopen (10 min.)

Station Den Haag Centraal naar de PIP

route-den-haag-cs-pip

Station Den Haag Holland Spoor

route-den-haag-hs-pip

Kosten

We vragen van iedereen een kleine bijdrage (5,- of meer, maar als je dat niet hebt kan je natuurlijk toch meedoen) en voorzien ook in verrukkelijk en toch biologische vegetarische voeding en drank tegen kostprijs.

Slapen in Den Haag

Er zijn slaapplaatsen geregeld voor vrijdag en zaterdag nacht en er zal ontbijt en lunch geregeld worden voor een vrije bijdrage. Vergeet je matje en slaapzak niet! (aanmelden via slaapplek@2dh5.nl)

Vrijdag-nacht gaan we gezamenlijk na het programma in de Panderbar (rond een uurtje of 23.00 a 23.30) richting de slaapzaal (25 min. lopen). We moeten er zaterdagochtend vroeg uit, wanneer we als een groep met openbaar vervoer naar de PIP gaan.

Zaterdag-nacht gaan we wederom collectief met het openbaar vervoer naar de slaapzaal. Zaterdag- en zondagochtend moeten we weer vroeg uit, wanneer we weer met openbaar vervoer als een groep naar het de PIP gaan .

We willen vragen of iedereen een handje kan helpen om de slaapruimte netjes achter te laten voor de volgende gebruiker. (het is een gymzaal, waar ook andere activiteiten worden georganiseerd)

Je eigen spullen 
Vergeet dus je slaapzak en matje niet mee te nemen. Deze kun je vrijdag op zaterdag, en zaterdag op zondag laten liggen in de slaapzaal.

Lopen is niet aan te raden, het is zo’n 60 min. lopen (ja, het is een endje)
Openbaar vervoer (Tram) is praktisch van deur tot deur met de tram mogelijk, en duurt ongeveer 20 min.

Eten

Een lokale kookploeg verzorgt tegen kostprijs ontbijt, lunch en het avondeten.

Mee doen? ‘Do It Yourself’

Verder is het geheel ‘Do It Yourself’. We vragen dus aanwezigen om mee te helpen om het succesvol te laten verlopen. We hebben ook altijd plek voor mensen die willen meehelpen (met verslaglegging, vertalen, koken, schoonmaken en opruimen, etcetera). Maar vooral is belangrijk dat jij komt en zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen meebrengt die aan campagnes en acties willen werken. Als we een rechtvaardiger en schonere wereldbol willen hebben, zullen we daar immers zelf voor moeten knokken, iemand anders gaat het niet voor ons opknappen.

Steun 2.Dh5

En ook geld is altijd welkom (banknummer: 5146635 t.n.v. Globalinfo, Amsterdam onder vermelding van Festival 2Dh5).

Meer info?

Op het festival zal een infostand aanwezig zijn voor verdere (praktische) informatie. Je kunt met de info-stand bellen op dit nummer: 06-33851643

Contact

Voorstraat 71-bis
3512 AK Utrecht

Algemeen: info@2dh5.nl
Slaapplaatsen: slaapplek@2dh5.nl
Verslaglegging: verslag@2dh5.nl