Ga naar de inhoud

Vroegah - Den Haag 2014

Demotech

Location Buurthuis SamSam

Van Mierisstraat 226
Den Haag

Doorlopende workshop over DemoUnits, een nieuwe tool om helder, groot en efficiënt wel de boodschap over te brengen naar het publiek. (zaterdag en zondag, buiten, meerdere keren)

Hallo activist, overtuig je? Bij een demonstratie, bij een publieksactie? Was je boodschap te lezen, te begrijpen door kijkers die het nieuws op TV zagen? En door die altijd weinige mensen die de stoet langs zagen komen?

Ja, het voelde goed om met een massa gelijkgezinden bij elkaar te zijn, daar was het duidelijk wat we wilden. Maar het doel was die anderen te overtuigen, is dat gelukt?

DemoUnits zijn een nieuwe tool om helder, groot en efficiënt wel de boodschap over te brengen naar het publiek. Demotech geeft een workshop hoe dat werkt: voorbereiding, actie, banners. zoals bij acties als Occupy London, Schiphol Bulderbaan, Rostock klimaat-actie, Tihange atoomcentrale. Leer het te maken, er mee te demonstreren, het te gebruiken voor een bezetting, voor een veldkantoortje, voor een tentoonstelling. Deze workshop is alleen voor mensen met wat praktische handigheid.

web: www.demotech.org en www.demounits.net

www.youtube.com/DemotechDesign

f: DemotechDesign