Laden Events

« Alle Events

Duurzaam activisme voor groepen

za 31 jan, 2015 : 10:30 - 11:45

free

Deze workshop is gebaseerd op de Sustainable Resistance training zoals deze wordt gegeven in Ecodharma (Spanje). Het doel is om actief en concreet te onderzoeken wat bijdraagt aan goed interpersoonlijk werk in onze (affiniteits)groepen en netwerken en wat het mogelijk maakt om ons zo te organiseren dat het overeenstemt met de waarden die we in deze wereld gerealiseerd willen zien.

Hoe creëren we energieke en ondersteunende samenwerkingsverbanden tussen activisten, met ruimte voor diepgaande reflectie, analyse, het delen van ervaringen en… diepgeworteld en duurzaam activisme?

door Djhana, onder meer actief bij Deportatieverzet

Gegevens

Datum:
za 31 jan, 2015
Tijd:
10:30 - 11:45
Kosten:
free
2.Dh5 Festival:

Locatie

PIP
Binckhorstlaan 36
Den Haag, Netherlands

Spreker

Dhjana

Dhjana geeft al een aantal jaren gevarieerde trainingen aan activistengroepen, van duurzaam activisme tot verhoortraining. Kernpunt van Dhjana's trainingen is dat er, wat het onderwerp ook is, altijd een minimum aan theorie is in combinatie met een veelvoud van actieve oefeningen, waardoor deelnemers ook echt praktisch aan de slag gaan. Kritisch zelfonderzoek, ontwikkeling en het sterker worden van individuen, groepen en de beweging zijn dingen die centraal staan.
More info:
https://dhjana.nl/