Ga naar de inhoud

Solidariteit - Amsterdam 2024

Klimaatontwrichting & Hoop....?

Location Ru Paré

Chris Lebeaustraat 4
Amsterdam

Interactieve workshop voor mensen die zich zorgen maken en pijn voelen omtrent klimaatontwrichting en de ecologische crisis, gebaseerd op het werk van Joanna Macy (‘The work that reconnects’). Klimaatontwrichting stelt ons niet alleen voor een strategisch vraagstuk - welke middelen kunnen we inzetten, wat zijn oplossingen en wat zijn groene leugens - maar ook voor een emotioneel vraagstuk.

Dit is een interactieve workshop voor mensen die zich zorgen maken en pijn voelen omtrent klimaatontwrichting en de ecologische crisis, gebaseerd op het werk van Joanna Macy (‘The work that reconnects’). We bespreken rouw en hoop, en de verschillende uitingsvormen daarvan.

Klimaatontwrichting stelt ons niet alleen voor een strategisch vraagstuk - welke middelen kunnen we inzetten, wat zijn oplossingen en wat zijn groene leugens - maar ook voor een emotioneel vraagstuk. In deze workshop creëren we een ruimte om stil te staan bij de gevoelens die komen bij de realisatie dat politiek en bedrijfsleven liever winst maken dan leed voorkomen, ook waar het een leefbare aarde betreft.

Humanistisch Verbond i.s.m. Milieudefensie JONG en i.s.m. Stroomversnellers

We zitten in een kleine ruimte, dus max 16. mensen kunnen mee doen. First come first served..

Extra info

Locatie
Ru Paré
Chris Lebeaustraat 4 Amsterdam
Space
Greenhouse 1
Format
Workshop
Language
Dutch