Laden Events

« Alle Events

No, no limits, we’ll reach for the sky!’ – grenzen slopen, grenzen laten klinken – een muzikale workshop

za 20 feb, 2016 : 16:45 - 19:00

free

Grenzen zijn ondingen. Grenzen zijn uitdagingen. Het hangt er maar vanaf over wat voor grenzen we het hebben. Allerhande grenzen en grenssituatieszijn in liedvorm vastgelegd, aan de kaak gesteld of aan de orde, naar gelang desituatie. Peter Storm doet met zijn gitaar een greep. De onduldbare grenzentussen de staten die mensen de dood in drijven, maar ook de noodzaak om onszelfgrenzen op te leggen in hoe we met de wereld om ons heen omgaan, het zijn eenpaar van de onderwerpen.

En ja, dan is er nog de grens tussen luisteren en meedoen. Of dielaatste grens tijdens deze workshop doorbroken gaat worden? Dat hangt minstenszoveel van de aanwezigen af als van degene die de workshop houdt…

Gegevens

Datum:
za 20 feb, 2016
Tijd:
16:45 - 19:00
Kosten:
free
2.Dh5 Festival:

Locatie

Caracola Ruimte 1
President Rooseveltlaan 213
Maastricht, Netherlands

Spreker

Peter Storm

Peter Storm is actief in diverse netwerken en organisaties waaronder de Tilburgse Anarcho Sociëteit en de Vrije Bond. Hij maakt ook muziek: gitaar, zang en piano, in tamelijk willekeurige volgorde. En hij schrijft dus: op deze website – waar doorgaans ook mijn elders gepubliceerde artikelen komen te staan -, voor het blad Buiten de Orde, voor de website van Doorbraak en van de Autonomen Den Haag. Hij doet nog wel meer ook, maar dat gaat niet iedereen hier iets aan.
More info:
https://www.ravotr.nl