Laden Events

« Alle Events

WD-40 voor activisten

za 20 feb, 2016 : 17:30 - 19:00

In ons actierepertoire hebben we vaak ‘standaard acties’: lawaai- of uitfluitdemo’s, blokkades, lock-ons en dergelijke. Stuk voor stuk prima initiatieven, maar de laatste tijd worden acties als deze steeds ineffectiever omdat ze voorspelbaar zijn – en daarmee makkelijker voor de politie om te verhinderen. Het is hoog tijd om onze vastgeroeste patronen van een drupje olie te voorzien.

In deze praktische doe-workshop gaan we met behulp van verschillende creative thinking methodes concrete acties ontwerpen. We combineren handige speelgoedjes πŸ™‚ met doordachte analyses en komen zo – als alles goed gaat – tot drie onweerstaanbare acties.

Gegevens

Datum:
za 20 feb, 2016
Tijd:
17:30 - 19:00
2.Dh5 Festival:

Locatie

Caracola Ruimte 1
President Rooseveltlaan 213
Maastricht, Netherlands

Spreker

Dhjana

Dhjana geeft al een aantal jaren gevarieerde trainingen aan activistengroepen, van duurzaam activisme tot verhoortraining. Kernpunt van Dhjana's trainingen is dat er, wat het onderwerp ook is, altijd een minimum aan theorie is in combinatie met een veelvoud van actieve oefeningen, waardoor deelnemers ook echt praktisch aan de slag gaan. Kritisch zelfonderzoek, ontwikkeling en het sterker worden van individuen, groepen en de beweging zijn dingen die centraal staan.
More info:
https://dhjana.nl/