Ga naar de inhoud

Doe mee

Het festival wordt volledig door vrijwilligers uitgevoerd, en met een minimaal budget. Hulp is meer dan welkom met workshops, stands, vertalen, verslagen schrijven, technische ondersteuning en meer.

Workshops

Elk jaar organiseren we tussen de 20 en 30 events bij 2.Dh5. Veel daar van bedenken we zelf, maar er is altijd ruimte voor goeie ideeën. Heb je een goed idee voor bijvoorbeeld een workshop, lezing, of discussie, laat het ons weten via info@2dh5.nl en dan kijken we of je idee aansluit bij het programma.

Stands

Wil je met je organisatie, actiegroep, of linkse boekenwinkel bij 2.Dh5 een standje? Dat kan. Mail dan naar info@2dh5.nl en doen we ons best om dat te regelen.

Vrijwilligers

We zoeken ook mensen die tijdens het weekend zelf hand- en spandiensten willen verlenen, techneuten, mensen die verslagen van workshops willen maken, vertalen, etc. Je kan je aanmelden via info@2dh5.nl of via Facebook.

Verslagen

We willen zo veel mogelijk van onze workshops verslaan, we publiceren de verslagen na het festival dan op onze website. Wil je daar bij helpen mail dan naar verslag@2dh5.nl en kom op het festival even langs bij de 2.Dh5 stand. Als je na het festival het verslag hebt uitgeschreven/uitgewerkt, kun je deze ook naar dit adres mailen.

Vertaling

Tijdens de workshops verzorgen we indien nodig fluistervertaling naar het Engels (of als de sessie in het Engels is naar het Nederlands). Heb je een talenknobbel, en wil je hierbij helpen mail dan naar info@2dh5.nl en kom op het festival even langs bij de 2.Dh5 stand.

Technische ondersteuning

Altijd techneuten nodig om te helpen bij het aansluiten van de beamers, en audio etc. Wil je daar bij helpen mail dan naar info@2dh5.nl en kom op het festival even langs bij de 2.Dh5 stand.

Financieel

Een beetje meer geld is ook altijd welkom. Je kunt hier je geld kwijt: NL56 SNSB 09 79 65 67 61 t.n.v. Zwart Zaad, Utrecht, onder vermelding van 2.Dh5 Festival