Ga naar de inhoud

Toegankelijkheid

Idealiter zou 2.Dh5 geheel toegankelijk zijn voor iedereen. Helaas is dat niet mogelijk door onze beperkte middelen en de beperkingen van de locatie BAK. Mocht je specifieke benodigdheden hebben, neem dan contact met ons op via info@2dh5.nl en dan doen we ons best om er samen uit te komen.

Meer over de locatie:

Op de begane grond bevinden zich het Auditorium, en de Studio. Deze ruimtes zijn goed toegankelijk als je beperkt bent in de mobiliteit. Op de begane grond bevindt zich ook een goed toegankelijk toilet. In deze ruimtes zal de lunch worden geserveerd, algemene aankondigingen worden gedaan, en hier staan ook de meeste stands, incl. de 2.Dh5 info-stand.

De Bibliotheek bevindt zich op de 1e verdieping, en is alleen te bereiken via de trap.

Een derde van het programma zal plaats vinden in de Biliotheek. Mocht je een specifiek event niet willen missen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@2dh5.nl, Dan kijken we of het mogelijk is om er voor te zorgen dat dit event op de begane grond wordt georganiseerd.

Mocht je nog andere vragen, opmerkingen of tips voor ons hebben over de toegankelijkheid bij 2.Dh5, dan horen we dat graag.