Laden Events

← Terug naar Events

Mariam El Maslouhi

https://twitter.com/mariammaslouhi

Mariam El Maslouhi is een Nederlandse-Marokkaanse of Marokkaanse-Nederlander, het maakt haar niet zoveel uit. Bijna een college dropout, maar hoe tof dat ook klinkt besloot zij toch haar studie af te ronden. Ze werkt nu als beleidsmedewerker op een hele linkse fractie in Den Haag en produceert meerdere podcasts.

Via social media heeft zij haar stem gevonden. Stukken die zij heeft geschreven over Marokko zijn te vinden in het Engels en af en toe durft ze het aan om in het Nederlands te schrijven. De en het, dit en dat blijft ze door elkaar halen.

Mariam heeft een passie voor een mening hebben, kinderen, protestbewegingen en muziek. Voor raï muziek uit de jaren 80 mag je haar wakker maken.

2.Dh5: Utrecht 2020 - Defeating Dystopia?

Utrecht 2020 - Defeating Dystopia?

1 - 2 februari

De veertiende editie van het jaarlijkse 2.Dh5 Festival komt in 1 en 2 februari naar BAK, basis voor actuele kunst, Utrecht, met het thema 'Defeating Dystopia?'.

Meer over deze editie >>

Events

februari 2020

za 1 feb : 10:00 - 11:15

De rol van vrouwen in de strijd tegen racisme en onderdrukking

Fatima Faid gaat in gesprek met Ying Que en Mariam El Maslouhi over de rol van vrouwen in de strijd tegen racisme en onderdrukking. We kijken naar eigen ervaringen, inspiratie uit het verleden, en praktische handvatten voor nu.

+ Exporteer Evenementen