Do not accept the things you cannot change. Change the things you cannot accept ― Angela DavisWhat matters is not to know the world but to change it. ― Frantz FanonIf the climate were a bank, it would have been saved ― Naomi KleinThere is a princess in all our heads: she must be destroyed. ― Laurie Penny

Het festival wordt volledig door vrijwilligers uitgevoerd, en met een minimaal budget. Hulp is meer dan welkom met workshops, stands, vertalen, verslagen schrijven, technische ondersteuning en meer.

Workshops

Elk jaar organiseren we tussen de 20 en 30 events bij 2.Dh5. Veel daar van bedenken we zelf, maar er is altijd ruimte voor goeie ideeën. Heb je een goed idee voor bijvoorbeeld een workshop, lezing, of discussie, laat het ons weten via info@2dh5.nl en dan kijken we of je idee aansluit bij het programma.

Stands

Wil je met je organisatie, actiegroep, of linkse boekenwinkel bij 2.Dh5 een standje? Dat kan. Mail dan naar info@2dh5.nl en doen we ons best om dat te regelen.

Vrijwilligers

We zoeken ook mensen die tijdens het weekend zelf hand- en spandiensten willen verlenen, techneuten, mensen die verslagen van workshops willen maken, etc:

  • Helpen met opbouwen & afbouwen
  • Bar-shifts draaien
  • De info-stand bemensen
  • Zaal coördineren (voor een dagdeel de sessies een zaal coördineren, contact met sprekers, etc.)

Je kan je aanmelden via info@2dh5.nl of via Facebook.

Verslagen

We willen zo veel mogelijk van onze workshops verslaan, we publiceren de verslagen na het festival dan op onze website. Wil je daar bij helpen mail dan naar verslag@2dh5.nl en kom op het festival even langs bij de 2.Dh5 stand. Als je na het festival het verslag hebt uitgeschreven/uitgewerkt, kun je deze ook naar dit adres mailen.

Kinderen

We doen ons best om 2.Dh5 zo toegankelijk mogelijk te houden. Ook voor ouders of verzorgers met kinderen. Vind jij dit ook belangrijk en wil je ons hierbij helpen, of heb je zelf kinderen en wil je die meenemen naar 2.Dh5, en wil je ook wel even op de kinderen van andere bezoekers passen? Laat het ons weten, en dan proberen we dat te coördineren. Zorg dan dat je ruim voor de aanvang van het festival contact met ons opneemt via info@2dh5.nl.

Vertaling

Tijdens de workshops verzorgen we indien nodig fluistervertaling naar het Engels (of als de sessie in het Engels is naar het Nederlands). Heb je een talenknobbel, en wil je hierbij helpen mail dan naar info@2dh5.nl en kom op het festival even langs bij de 2.Dh5 stand.

Technische ondersteuning

Altijd techneuten nodig om te helpen bij het aansluiten van de beamers, en audio etc. Wil je daar bij helpen mail dan naar info@2dh5.nl en kom op het festival even langs bij de 2.Dh5 stand.

2.Dh5 stand

Tijdens het festival hebben we een 2.Dh5 stand waar we mensen welkom heten, wat uitleg geven over het festival en om een donatie vragen. Vind je het leuk om een paar uur achter de stand te staan? Mail dan naar info@2dh5.nl en kom op het festival even langs bij de 2.Dh5 stand en dan plannen we je in.

Financieel

Een beetje meer geld is ook altijd welkom. Je kunt hier je geld kwijt: NL56 SNSB 09 79 65 67 61 t.n.v. Zwart Zaad, Utrecht, onder vermelding van 2.Dh5 Festival