Ga naar de inhoud

Slaapplaatsen

Er zijn slaapplaatsen geregeld voor vrijdag- en zaterdagnacht. Stuur een mailtje naar slaapplek@2dh5.nl om een plek te reserveren, en neem in ieder geval een slaapzak en matje mee. Geef ook even aan of je voor vrijdagnacht of voor zaterdagnacht, of voor beide een plek wilt reserveren.

Vrijdagnacht gaan we gezamenlijk na het programma (rond een uurtje of 23.00 à 23.30) vanaf OT301 richting de slaapzaal. Het is zo’n 5 minuten lopen. We moeten er zaterdagochtend uiterlijk om 8:30 uur uit. Je spullen kun je zaterdag laten liggen in de slaapzaal.

Zaterdagnacht gaan we na het feest te voet collectief vanaf het feest in de Vondelbunker, naar de slaapzaal (10 min. lopen). Zondagochtend moeten we weer om 08:30 uur uit de zaal. Zondag moeten de (slaap)spullen mee naar OT301.

Slaapspullen & huisregels

We leggen vrijdag en zaterdag uit wat de huisregels in de slaapzaal zijn. We willen vragen of iedereen een handje kan helpen om de slaapruimte netjes achter te laten. De slaapspullen kun je op zaterdag laten liggen in de slaapzaal. Zondag moeten je slaapspullen mee naar OT301.

Je eigen spullen
Vergeet je slaapzak en matje niet mee te nemen.

Ontbijt
Er is voor zaterdag en zondag om 09:00 uur ontbijt geregeld in OT301.