Ga naar de inhoud

Stands

Op het festival zal een 2.Dh5 info-stand aanwezig zijn voor verdere (praktische) informatie.

Daarnaast vind je bij 2.Dh5 gedurende het hele weekend stands van verschillende organisaties:

 • Fort van Sjakoo

  Radical book store specialized in libertarian and radical ideas from the first to the fifth world and beyond. We are there to provide you with information ranging from the latest news, background info and history. We have a special focus for foreign publications, music and magazines.
  https://www.sjakoo.nl

 • Vrije Bond

  DE VRIJE BOND IS EEN verzameling van mensen die streven naar een andere samenleving. Een samenleving zonder hierarchieën, zonder onderdrukking en uitbuiting van mensen en dieren en zonder uitputting van het milieu. Een anarchistische samenleving, waarin op basis van gelijkheid met elkaar wordt omgegaan
  https://www.vrijebond.org/

 • Vloerwerk

  Vloerwerk is een jonge zelforganisatie van werkende mensen die elkaar bijstaan bij problemen op werk: een solidariteitsnetwerk. Voor nu richten we ons op de regio Amsterdam en omstreken. We zijn al drie keer in actie gekomen, elke keer met succes.
  http://www.vloerwerk.org

 • Autonomen Brabant

  Onze distro bestaat uit een combinatie van stickers, brochures en boeken die betrekking hebben op anarchisme, sociale strijd, antifascisme, dierenrechten en duurzaamheid. Daarnaast is onze distro zowel Nederlands als Engelstalig en bevat het eigen uitgegeven teksten. Stickers en brochures zijn te verkrijgen via donatie en boeken tegen de inkoopprijs.
  http://www.autonomenbrabant.nl

 • Atalanta

  Atalanta is een kleine uitgeverij van anarchistische en dus eigenwijze boeken en vrije muziek. De onderwerpen lopen uiteen van (dwarse) economie en filosofie tot milieuvriendelijke tips voor het dagelijks leven. Ook hebben we boeken voor kinderen. En spelletjes (kritisch-educatief), zoals het Billen Bloot Spel en het Groene Voeten Spel!
  https://www.at-a-lanta.nl

 • Vrijbit

  Burgerrechtenvereniging Vrijbit zet zich grensoverschrijdend in voor het verdedigen van het fundamentele recht op bescherming van het privéleven, lichamelijke integriteit, en op vrije communicatie en toegang tot informatie.
  https://www.vrijbit.nl

 • Paperjam

  We zijn een collectief dat print op donatie voor revolutionairen en activisten die strijden tegen het kapitalistisch globale imperium, seksisme, racisme, witte superioriteit, cis-hetero-patriarchale onderdrukking, onderdrukking, uitsluiting van groepen mensen op basis van hun fysieke of mentale capaciteiten en ecocide. We nemen voor 2dh5 zines, buttons, vlaggen, bandana´s en stickers mee. Komt dat zien!
  https://www.paperjamcollective.nl

 • Alert Jongerenfonds

  Alert jongerenfonds is een onafhankelijk fonds dat progressieve projecten van jongeren ondersteunt. Jongeren beslissen niet over de wereld waar zij nog het langst gebruik van zullen maken, hoewel ze dit wel willen. Alert wil dat activistische jongeren beter of meer gehoord worden, maar denkt dat alleen jongeren zélf hiervoor kunnen zorgen. Daarom ondersteunt Alert nationale en internationale jongereninitiatieven met kleine subsidies.
  https://www.alertfonds.nl

 • XminY

  XminY is een onafhankelijk actiefonds dat al 50 jaar sociale bewegingen over de hele wereld steunt. We helpen vooral nieuwe initiatieven die opkomen voor milieu, vrouwenrechten, LGBTQI rechten en goede arbeids- en leefomstandigheden. Onze fondsen zijn afkomstig van individuele donateurs, we ontvangen dus geen geld van overheden, politieke partijen of grote NGO´s.
  https://www.xminy.nl

 • Pisswife

  Pisswife is het eerste feministische zine van Amsterdam. We zijn zeikwijven in de beste zin van het woord: een groep jonge vrouwen die dit platform hebben opgericht als een ruimte voor kunst, poëzie en scherpe meningen. Geheel op eigen kracht en zonder ervaring startten we deze zine, and we made it to print!
  https://pisswife.wordpress.com/

 • Grenzeloos

  Grenzeloos is een linkse, radicale, ondogmatische website die staat voor ecosocialisme, voor democratie, en feminisme. Grenzeloos wordt uitgegeven door Socialistische Alternatieve Politiek, de Nederlandse afdeling van de Vierde Internationaal. De brochures van Grenzeloos geven radiale links perspectieven op actuele onderwerpen.
  https://www.grenzeloos.org

 • Verder komen ook: Vio.me Distro, ASEED, Spreekuur 89 & Mad pride, Comite 21 Mrt, Code Rood, Groenfront, Fossielvrij, Internationale Socialisten, Anarchy is Order