Do not accept the things you cannot change. Change the things you cannot accept ― Angela DavisWhat matters is not to know the world but to change it. ― Frantz FanonIf the climate were a bank, it would have been saved ― Naomi KleinThere is a princess in all our heads: she must be destroyed. ― Laurie Penny

« Alle Events

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CANCELLED: Dit is het rechtsextremistische netwerk in Europa

za 10 feb, 2018 : 14:30 - 15:45

De bevindingen van vandaag hebben vooral betrekking op het Facebooknetwerk van radicaal- en extreemrechts. Door een aantal sporen op Facebook te volgen, is het mogelijk om radicaal- en extreemrechtse organisaties te vinden, te zien welke connecties er zijn en ideologische bronnen van organisaties te identificeren. Daarnaast is het mogelijk om te zien met welke thema’s verschillende groepen bezig zijn. Tot slot – maar die analyse is nog niet gedaan – moet het mogelijk zijn om gemeenschappelijke thema’s en campagnes te ontwaren tussen verschillende groepen.

In deze talk zal Dimitri stil staan bij de methoden die hij heeft gehanteerd, enkele voorlopige resultaten presenteren en zal de mogelijkheden van verder onderzoek op andere platformen behandelen.

Gegevens

Datum:
za 10 feb, 2018
Tijd:
14:30 - 15:45
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Studio 1 (OT301)
Overtoom 301
Amsterdam, Netherlands

Overige informatie

Space
Studio 1
Format
Presentation + Q&A
Language
Dutch