Do not accept the things you cannot change. Change the things you cannot accept ― Angela DavisWhat matters is not to know the world but to change it. ― Frantz FanonIf the climate were a bank, it would have been saved ― Naomi KleinThere is a princess in all our heads: she must be destroyed. ― Laurie Penny
Laden Events

« Alle Events

Rebel Cities

za 10 feb, 2018 : 12:00 - 13:15

Gegevens

Datum:
za 10 feb, 2018
Tijd:
12:00 - 13:15
2.Dh5 Festival:
Events Tags:

Locatie

Studio 1 (OT301)
Overtoom 301
Amsterdam, Netherlands

Sprekers

vreer (Amsterdam Bij1)

vreer is anarcho-trans* activist die zich vooral bezighoudt met trans en queer zaken en mensenrechteneducatie hierover. Hen is de initiator van Principle 17 voor trans*zorg op maat en op basis van mensenrechten. vreer is bestuurslid bij Transgender Europe (TGEU) en filmfestival TranScreen. Verder is hen bestuurslid bij en raadskandidaat voor Amsterdam BIJ1. Je schrijft vreer zonder hoofdletter en gebruikt die/hen/hun als je over hen praat. Want vreer heeft niet veel op met (gender)hokjes en hoofdletters.
More info:
http://www.vreer.net/

Fatima Faid (Stadspartij Den Haag)

Fatima Faid heeft gewerkt met meiden vrouwen en zwerfjongeren; 10 jaar in de schilderswijk, Transvaal en stationsbuurt als adviseur zorgvernieuwende projecten van aanbod naar vraaggericht. Ze is Raadslid Haagse Stadspartij, en kandidaat 2de kamer Bij1. Daarnaast is ze actief in de anti racisme, vrouwen- en armoede bewegingen.
More info:
https://haagsestadspartij.nl/personnel/fatima-faid/

Jelle de Graaf (Piratenpartij Amsterdam)

Jelle de Graaf (1989) is een geboren activist. Zijn moeders leefden jarenlang in het vredesaksiekamp in Woensdrecht, in verzet tegen de komst van de kruisraketten. Sinds 2014 zit hij in de bestuurscommissie van Amsterdam West namens de Piratenpartij. Hij is mede-oprichter van De Meent, een platform dat Nederlandse initiatieven uit de commons-beweging verenigt, en actief voor Fair City. Jelle is lijsttrekker van de Piratenpartij Amsterdam bij de gemeenteraadsverkiezingen 2018.
More info:
https://amsterdam.piratenpartij.nl/kandidaten-kieslijst-gemeenteraadsverkiezingen-amsterdam-2018/

Extra info

Space
Studio 1
Format
Panel discussion
Language
Dutch