Do not accept the things you cannot change. Change the things you cannot accept ― Angela DavisWhat matters is not to know the world but to change it. ― Frantz FanonIf the climate were a bank, it would have been saved ― Naomi KleinThere is a princess in all our heads: she must be destroyed. ― Laurie Penny
Laden Events

« All Events

Ruimte voor eigen initiatief: Open Space

Datum / tijd:
za 10 feb, 2018 : 18:00 - 19:30
Locatie:
in de
Studio 1 (OT301), Overtoom 301 Amsterdam

Bij deze interactieve ‘open space’ is het mogelijk om je eigen initiatief, idee, actieplan of discussie op te zetten en mensen te vinden om met je mee te doen. Op deze manier hopen we dat er concrete initiatieven voorkomen uit 2.Dh5, en bieden we tegelijk ruimte aan mensen die we niet het programma konden opnemen.

Deze sessie zal door Varpu en Florian van het Stroomversnellers trainerscollectief in goede banen worden geleid.

“Open Space is een methode die de kennis en ervaringen van deelnemers mobiliseert en waarmee grote groepen complexe problemen kunnen oplossen”

Lees hier meer over het Open Space concept.

Gegevens

Datum:
za 10 feb, 2018
Tijd:
18:00 - 19:30
2.Dh5 Festival:

Locatie

Studio 1 (OT301)
Overtoom 301
Amsterdam, Netherlands

Spreker

Stroomversnellers Trainerscollectief

Stroomversnellers is een collectief van ervaren actievoerders, organisatoren, facilitatoren en trainers. Bij elkaar opgeteld zetten wij ons al meer dan tachtig jaar in voor een socialere en groenere wereld. De uitdagingen die wij zien bij sociale bewegingen zijn enorm. De wereld gaat niet vanzelf de goede kant op, integendeel. In veel bewegingen worden te vaak fouten herhaald en wordt kostbare ervaring te weinig doorgegeven. We moeten blijven leren om een nieuwe wereld te kunnen winnen.
More info:
https://stroomversnellers.org
Space
Studio 1
Format
Plenary
Language
Dutch, English