Do not accept the things you cannot change. Change the things you cannot accept ― Angela DavisWhat matters is not to know the world but to change it. ― Frantz FanonIf the climate were a bank, it would have been saved ― Naomi KleinThere is a princess in all our heads: she must be destroyed. ― Laurie Penny
Laden Events

« Alle Events

Welke rol is weggelegd voor witten in de antiracismebeweging?

zo 11 feb, 2018 : 14:00 - 15:15

Naast de stroomversnellers zijn er zullen er zwarte en witte activisten spreken die hebben samengewerkt, sommigen in de uitvoering en anderen ook in de planning van een recente antiracisme-actie met bannerdrop in Rotterdam.

Gegevens

Datum:
zo 11 feb, 2018
Tijd:
14:00 - 15:15
2.Dh5 Festival:
Events Tags:
,

Locatie

Studio 1 (OT301)
Overtoom 301
Amsterdam, Netherlands

Spreker

Stroomversnellers Trainerscollectief

Stroomversnellers is een collectief van ervaren actievoerders, organisatoren, facilitatoren en trainers. Bij elkaar opgeteld zetten wij ons al meer dan tachtig jaar in voor een socialere en groenere wereld. De uitdagingen die wij zien bij sociale bewegingen zijn enorm. De wereld gaat niet vanzelf de goede kant op, integendeel. In veel bewegingen worden te vaak fouten herhaald en wordt kostbare ervaring te weinig doorgegeven. We moeten blijven leren om een nieuwe wereld te kunnen winnen.
More info:
https://stroomversnellers.org

Extra info

Space
Studio 1
Format
Workshop
Language
Dutch