Ga naar de inhoud

2.Dh5 - Amsterdam 2018

Toegankelijkheid bij 2.Dh5

Idealiter zou 2.Dh5 geheel toegankelijk zijn voor iedereen. Helaas is dat niet mogelijk door onze beperkte middelen en de beperkingen van de locatie OT301. Mocht je specifieke benodigdheden hebben, neem dan contact met ons op via info@2dh5.nl en dan doen we ons best om er samen uit te komen.

Meer over de locatie:

Op de begane grond bevinden zich de Peper, de 4bid Gallery, Studio 1, en Studio 2. Deze ruimtes zijn goed toegankelijk als je beperkt bent in de mobiliteit. Op de begane grond bevindt zich ook een goed toegankelijk toilet. In deze ruimtes zullen ontbijt, lunch, en avondeten worden geserveerd, algemene aankondigingen worden gedaan, en hier staan ook alle stands, incl. de 2.Dh5 info-stand.

De Cinema en Bar bevinden zich op de 2e verdieping, en zijn alleen te bereiken via de trap.

De helft van de events die we organiseren zullen plaats vinden in de Cinema en Bar, mocht een een specifiek event niet willen missen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@2dh5.nl, en dan kijken we of het mogelijk is om er voor te zorgen dat dit event op de begane grond wordt georganiseerd.

Mocht je nog andere vragen, opmerkingen of tips voor ons hebben over de toegankelijkheid bij 2.Dh5, dan horen we dat graag.